VOEDINGSPROGRAMMA

(GELDIG TOT EN MET 31 MEI 2020)

Orginele prijs per persoon €260/ 12 weken

Doe mee met ons voedingsprogramma en laat jouw gezin hiervan mee genieten! Merk je dat er thuis niet gezond gegeten wordt? Of dat er geen regelmaat of structuur in de etenstijden zit? Of heb je geen kook inspiratie meer?

Dan is dit voedingsprogramma iets voor jou! Nu met gratis Home Work-outs en Video On Demand. 

Dit voedingsprogramma duurt 6 weken. Elke week of twee weken ontvang je een nieuw voedingsschema met boodschappenlijst. Je ontvangt een persoonlijk voedingsschema aan de hand van verschillende gegevens zoals lengte, gewicht etc. De maaltijden bestaan uit gevarieerde producten die in de juiste verhoudingen worden gebruik. Er komen alledaagse producten voor in het menu. De kant-en-klare boodschappenlijst zorgt ervoor dat het boodschappen doen makkelijk en leuk wordt. Elke week heb je een gezamenlijk gesprek met je mede deelnemers en je coach, van maximaal 60 minuten. In het coachingsgesprek komen onderwerpen  aan bod zoals: voeding, beweging, ontspanning en voedingsleer.

Dit voedingsprogramma is een compleet pakket. Naast de structuur dat het programma biedt is het ook zeer leerzaam. Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Klik dan op onderstaande knop, ik doe mee. 

 

Klik hier voor een voorbeeld van een week menu.

Klik hier voor een voorbeeld van een boodschappenlijst.

€120,00/ 6 weken 

  • Black Facebook Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Instagram Icon