• Brandon Arends

WAT VINDT ROMY VAN ONZE VOEDING PROGRAMMA EN ONLINE COACHING?Mijn naam is Romy, ik ben 24 jaar en ik wil jullie graag wat vertellen over mijn ervaring met Body Support. Ik ben veel afgevallen (12 kg) met behulp van een dieet uit een boek, maar op een gegeven moment stond ik stil. De laatste kilo’s die ik er nog graag af wilde hebben kreeg ik er niet meer af en toen hoorde ik via Arends Sportcentrum over Body Support. Ik was hier erg sceptisch over en ik dacht vooral eerst zien, dan geloven, omdat alles wat ik al geprobeerd had niet meer werkte. Ik heb me ingeschreven omdat ik toch wel heel benieuwd was naar dit programma, omdat dit echt een leefstijl verandering is in plaats van een dieet. Samen met mijn coach (Kelly van Leeuwen) heb ik een intakegesprek gehad. Tijdens dit gesprek hebben we een doel opgesteld, aan de hand van mijn wensen. Bij de sportschool is een speciale weegschaal aanwezig, waarbij je onder andere je vetpercentage, spierpercentage en vochtgehalte kunt zien. Dit is erg belangrijk, omdat alleen gewicht niet altijd alles zegt. Mijn coach heeft een persoonlijk eetschema voor mij opgesteld en deze wordt wekelijks vernieuwd. Tijdens het intakegesprek heb ik aangegeven wat ik echt niet lekker vind, zodat mijn coach hier rekening mee kon houden. In dit eetschema zijn 6 eetmomenten toegevoegd en het is belangrijk om je hieraan te houden, omdat je lichaam dan het beste reageert. Het kan altijd zo zijn, dat er iets in je eetschema staat wat je niet lekker vindt, maar hiervoor is vervangende lijst gemaakt, waardoor je altijd zelf je eetschema aan kunt passen naar je eigen persoonlijke wensen. Doordat je 6 eetmomenten per dag hebt, zul je ervaren dat je tussendoor geen honger hebt en naar iets ongezonds wil grijpen. Naast de eetschema’s krijg je ook een persoonlijk sportschema. Ik sport minimaal 3 keer per week en dit wordt ook aangeraden om te doen. Helaas zijn de sportscholen door het coronavirus gesloten en heb ik maar 2 weken in de sportschool kunnen sporten tijdens het Body Support programma. Mijn coach heeft toen sportschema’s gemaakt voor thuis, zodat ik toch nog goed thuis kon sporten. Ondanks het coronavirus en het sluiten van de sportscholen ben ik erg blij met de resultaten tot nu toe. Na 8 weken ben ik 5,6 kg afgevallen, is mijn vetpercentage met 4,8 % gedaald en heb ik mijn doel bijna bereikt. Ik hoop dat de sportscholen snel weer open zullen gaan zodat ik verder aan mijn spieropbouw kan gaan werken met behulp van Body Support. Mocht je twijfelen om deze leefstijl verandering aan te gaan, dan beveel ik het jullie zeker aan.

2 keer bekeken
  • Black Facebook Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Instagram Icon