Hoe gaan wij te werk

Je kunt een gratis proefweek bij Arends Sportcentrum aanvragen en je laten inspireren door onze trainers in de fitness en/of tijdens de groepslessen! Wij staan voor persoonlijke begeleiding en dit is wat je zult ervaren tijdens de proefweek. Is de proefweek goed bevallen en wil je lid worden? Dan krijg je de eerste lichaamsanalyse (Inbody 770) van ons cadeau. Aan de hand van deze lichaamsanalyse wordt er een passend trainingsschema op maat voor jou gemaakt.

Dit schema wordt om de vier, zes of acht weken vernieuwd. Zo blijft er variatie in jouw training en wordt het nooit saai! Vind je het lastig om alleen te trainen en je doel te bereiken? Of lukt het jou niet om alleen met sporten je doel te bereiken? Dan kun je gebruik maken van onze faciliteiten Personal Trainer of ons Voeding app. 

Wij werken met onze eigen Arends Sportcentrum app waar je onder andere je groepsles of fitness kunt boeken, facturen kunt inzien, openingstijden kunt vinden en veel meer.

7 redenen waarom sporten goed voor je is

1. Sporten verhoogt de stofwisseling.

Door te sporten verminder je vetweefsel en creëer je spierweefsel. Hoe meer spierweefsel je hebt, des te sneller de stofwisseling wordt. Een snelle stofwisseling betekent dat je makkelijker op gewicht blijft.

 

2. Je kunt meer eten als je vaker sport.

Als je regelmatig sport, kun je meer eten zonder dat je ervan aankomt.

 

3. Sporten houdt je lichaam soepel.

Door sporten krijg je een betere doorbloeding, waardoor je spieren minder stijf worden en je dus soepeler bent/wordt.

 

4. Je slaapt beter.

Je nachtrust verbetert wanneer je overdag fysiek bezig bent geweest. Je lichaam wordt moe en daarom kun je beter slapen. Je kunt ook moe zijn van een dag werken op kantoor, omdat je de hele dag bezig bent geweest met mentale uitdagingen. Je lijf is echter lang niet zo moe, en dan kan het lastig zijn om in slaap te vallen.

 

5. Voert stresshormonen af.

Door te sporten kun je meer rust krijgen en neemt je stressgevoel af. Tijdens het sporten worden de stresshormonen namelijk afgevoerd. Je voelt je meer ontspannen en lichter na een uurtje flink sporten.

 

6. Je voelt je sterker en fitter.

Wie vaak sport, zit lekkerder in zijn vel. Door te sporten krijg je meer kracht, meer longcapaciteit, meer conditie en meer energie. Je voelt je sterker en fitter.

 

7. Je maakt je even los van het dagelijks leven.

Sport is voor veel mensen een manier om te ontsnappen aan de realiteit, het is niet alleen lichamelijk gezond, maar ook mentaal is het heel goed voor je.

20210610_113609.jpg
Guusje Steenhuis

Guusje Steenhuis

Brandon Arends

Brandon Arends

Hilko Timmer

Hilko Timmer

Kelly van Leeuwen

Kelly van Leeuwen

Bram Jacobs

Bram Jacobs