Hoe gaan wij te werk

Schrijf je in en je laten inspireren door onze trainers in de fitness en/of tijdens de small group lessen! Wij staan voor persoonlijke begeleiding en dit is wat je zult ervaren. Zijn de eerste 14 dagen niet goed bevallen, dan ontvang je binnen 14 dagen je geld terug dankzij onze 'geld terug garantie'! 

 

Tijdens het eerste (of tweede) intake gesprek gaan we een lichaamsanalyse (Inbody 770), die je van ons CADEAU krijgt, uitvoeren. Aan de hand van deze lichaamsanalyse wordt er een passend trainingsschema op maat voor jou gemaakt.

Dit schema kun je  om de vier weken vernieuwen. Zo blijft er variatie in jouw training en wordt het nooit saai! Vind je het lastig om alleen te trainen en je doel te bereiken? Of lukt het jou niet om alleen met sporten je doel te bereiken? Dan kun je gebruik maken van onze faciliteiten Personal Trainer of onze Voedingsapp. 

Wij werken met onze eigen Arends Sportcentrum app waar je onder andere je groepsles kunt boeken, kan incheck bij binnenkomst, facturen kunt inzien, openingstijden kunt vinden en nog veel meer.

IMG_8067_edited.jpg

ONS
TEAM

Brandon Arends
20210913_211518_edited.jpg
IMG_8067_edited.jpg
manon.jpeg
IMG-20210830-WA0006.jpg
IMG_8098_edited.jpg

ONZE SPORTRUIMTES

Wij hebben verschillende sport ruimtes waar je kunt trainen.