EENVOUDIG

SNEL

ACCURAAT

De superieure lijn van veelgeprezen BIA

lichaamssamenstellingsanalyseapparaat!

De Inbody 770 geeft een lichaamsanalyse weer in een resultatenblad. Hier komen verschillende belangrijke aspecten naar voren zoals hoe jouw gewicht is opgedeeld uit totaal lichaamswater, eiwitten (onderdeel van spieren, organen en botten), mineralen (mineralen onderdeel van botweefsel en onderdeel van lichaamsvocht) en vetmassa (onderhuids vet en visceraal vet). 

 

Spier-vet, obesitas analyse is ook een onderdeel van het resultatenblad. Bij dit kopje krijg je een snel beeld bij welk lichaamstype jij hoort. Je hebt 3 types: C, I en D. 

Bij lichaamstype C zie je dat het balkje van het gewicht en vetmassa hoger uitvalt dan de spiermassa.

Bij lichaamstype I zie je dat het balkje van het gewicht, spiermassa en vetmassa gelijk zijn.

Bij lichaamstype D zie je dat het balkje van de spiermassa hoger uitvalt dan de het gewicht en de vetmassa. 

 

Bij het blokje segmentale spieranalyse vind je per segment (linker arm, rechter arm, romp, linker been, rechterbeen) een overzicht over de vetvrije massa (lichaamswater, eiwitten en mineralen) en laat het zien of er genoeg vetvrije massa per segment aanwezig is om het lichaamsgewicht te kunnen ondersteunen. 

Daarnaast krijg je een duidelijk overzicht over eventuele disbalans tussen het boven- en onderlichaam en overzicht over een fiscalist tussen de rechter- en linkerarm of het rechter- en linkerbeen.

 

Je hebt twee soorten lichaamsvet: onderhuids vet en visceraal vet. Visceraal vet is het lichaamsvet dat zich rond de organen bevindt. 

Op het resultaten blad krijg je te zien waar jij je bevindt in de grafiek. Hierbij wordt er rekening gehouden met leeftijd.

 

De segmentale vetanalyse toont de hoeveelheid vetmassa voor ieder segment. Dit wordt weergegeven in kilo en in percentage. Hierbij is 100% ideaal. 

 

Een aantal onderzoeksparameters zijn Intra- en Extracellulair water & Basaal Metabolisme. 

Het Intra- en Extracellulair Water tonen de hoeveelheid water binnen en buiten de lichaamscellen. Intracellulair Water is belangrijk voor de groei van de spieren. 

Het Basaal Metabolisme (BMR) geeft de hoeveelheid calorie?n weer die het lichaam verbrandt in rust.

 

Als laatste bespreken we het kopje gewichtsregulatie. Aan de hand van de cijfers van de meting wordt een doel samen gesteld. Dit is ontworpen om u te helpen uw doel te behalen voor de juiste lichaamssamenstelling. Hier wordt aangegeven hoeveel kilo?s in gewicht je moet verliezen of aankomen, kilo?s in vet moet verliezen of aankomen en kilo?s in spier moet verliezen of aankomen om tot de juiste Lichaamssamenstelling te komen aan de hand van jouw persoonlijke gegevens (geslacht en leeftijd). 

770_pos_resultsheet.jpg
  • Black Facebook Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Instagram Icon