TUIMEL
3-5 jaar

JEUGD
6-11 jaar

✓ Streetdance
✓ Judo
✓ Kickboksen
✓ Fit4kids

PUBER/VOLWASSENEN
Vanaf 12 jaar

✓ Fitness

✓ Spinning Bike
✓ Pilates
✓ Circuit & Core

✓ Billen & Buik

✓ HIT Cardio & Strength

✓ Judo

✓ Kickboksen

✓ Bachata

✓ Salsa

✓ 65 plussers

VIRTUELE LESSEN

Bij de virtuele lessen krijg je jouw training te zien op een groot scherm. Je kunt trainingen volgen zoals HIT strength, Billen & Buik en Core training.

Je kunt de virtuele lessen individueel of in een kleine groep volgen.

FITNESS

Onze fitness is compact en overzichtelijk, daardoor kunnen de sporters onderling makkelijk contact maken, maar ook met de trainers. Bij Arends Sportcentrum bieden wij verschillende basis trainingsschema’s waarbij sporters aan de slag kunnen.

GROEPSLESSEN

De groepstraining zijn lessen waarbij je op een gezellige en ontspannen manier werkt aan je fitheid. Wij zorgen dat iedereen tijdens de les persoonlijke aandacht krijgt.

PERSONAL TRAINER

PT is de oplossing voor iedereen die wilt afvallen, zijn of haar conditie wilt verbeteren, spiermassa wilt opbouwen of zich fit wilt voelen. Bij ons wordt je onder professionele begeleiding, op een veilige en verantwoordelijke manier, naar je doel toe begeleid. Personal Trainer vanaf €18,50. 

 
 

JUDOLESSEN

Bij jeugdjudo worden de lessen spelenderwijs gegeven en wordt er aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling van het kind. De begrippen samenwerken, respect, omgaan met winnen en verliezen, beheersing, vertrouwen, discipline en plezier komen elke les aan bod. Tijdens de lessen besteden we tijd aan pedagogische aspecten en de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind.

KICKBOKSLESSEN

Tijdens de kickboks lessen wordt er veel aandacht besteed aan de beheersing van het kind. Het is belangrijk dat kinderen zicht leren beheersen zodat de ander geen pijn ervaart of zich bedreigd voelt. De kinderen leren stoot, trap en beschermingstechnieken. In elke les worden er een aantal oefen wedstrijden gedaan. Het gaat hierbij niet om het winnen, maar om ervaring op te doen. Het gaat niet om hoe vaak je een stoot, traptechniek kan uitdelen, maar dat je deze op het juiste moment en op de juiste manier uitvoert. Dit valt allemaal onder beheersing. Kinderen die op kickboksen zitten worden hierdoor sneller weerbaarder.

TUIMELDANS

Tijdens Tuimel dans leren de kinderen hun lichaam beter kennen en werken we aan de motoriek van het kind. Aan de hand van leuke kinderliedjes en de fantasie leren de kinderen danspasjes en gebaren toe te passen op de muziek.

STREETDANCE

Streetdance is een verzamelnaam van verschillende stijlen dans, denk hieraan hip-hop, dancehall, afro dans, eigenlijk alles wat op straat is begonnen! De kinderen krijgen niet alleen danspasjes aangeleerd maar krijgen ook de ruimte om hun eigen danspasjes te bedenken en te ontwikkelen. Er wordt gewerkt aan motoriek, samenwerken, respect en de kinderen beleven veel plezier tijdens de les.

SALSA ON1

Salsa On1 Beginners

Salsa , is in Europa de meeste bekende stijlen voor beginners als gevorderd. Het is relatief eenvoudig te leren. Tijdens de lessen leer je de basisstappen van Salsa LA, maar ook het voetenwerk, de juiste lichaamshouding, het ritme, combinaties en leiden en/of volgen (leider/volger). Dit wordt allemaal geoefend zowel met als zonder partner. Tijdens de lessen staat het bewegen en het met elkaar plezier maken centraal.

 

Salsa On1 Gevorderd

Tijdens de lessen bij Salsa On1 gevorderd besteden we dezelfde aandacht als bij Salsa On1 Beginners. Alleen dan gaan we dieper en besteden we meer aandacht aan de ontwikkeling van elke idividuele danser.

Naast Salsa bieden wij ook Bachata lessen in Arnhem. Voor meer informatie over Bachata klik hier.

 
  • Black Facebook Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Instagram Icon