IMG_8065.JPG
IMG_8047.JPG

Sporten bij

Arends Sportcentrum

Persoonlijke aandacht is waar we voor staan. Dat merk je niet alleen wanneer je bij Arends Sportcentrum binnenloopt maar ook tijdens het trainen. Ons doel is dat sporters zich gezien voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Sporten Is Voor Iedereen

Bij ons iedereen is welkom, van jong tot oud, zowel ervaren als onervaren judoka, kickbokser of bokszak work-out. We bieden persoonlijke aandacht tijdens de small group lessen. Kom langs en laat je inspireren!

tuimeljudo.jpg

Canan C.

Super begeleiding van onze beide kinderen bij de sport. Positief stimulerend. Een fijne sportomgeving met Brandon en Kelly als motor. Goede combinatie!

Alessandro P.

Super sportschool! Beide eigenaren/coachen zijn professioneel, sociaal en weten wat ze doen.

1 woord: Fantastisch!

Jesse K.

Top club!

KIES JE PAKKET & SCHRIJF JE DIRECT IN!

Al onze pakketten zijn voor 1x in de week.  Bij UPSELL kun jij je pakket onbeperkt maken en andere tools toevoegen om je doelen sneller te bereiken. Wanneer jij je bij ons inschrijft heb je 14 dagen 'geld terug garantie'. Dit houdt in dat als je niet meer bij ons wilt of kan komen sporten, je binnen 14 dagen een mail stuurt naar uitschrijven@arendssportcentrum.nl. Binnen 1 werkdag ontvang je een bevestiging en binnen 14 dagen staat het geld weer terug op jouw bankrekening. 

SMALL GROUP PAKKET
29,25/PER 4 WEKEN

  • 25 euro inschrijfkosten

  • 1x in de week groepsles

  • Onbeperkt virtuele groepslessen

  • 1x CADEAU lichaamsanalyse (Inbody 770)

  • GRATIS warme drank

> 12-16 jaar: 27,50/ per 4 weken

UPSELLING:

6,75/per 4 weken voor onbeperkt sporten

+ 9,95/per 4 weken voor de voedingsapp 

KIDS PAKKET
24,75/PER 4 WEKEN

  • 15 euro inschrijfkosten

  • 1x in de week groepsles

  • GRATIS warme drank voor ouders

> 3-5 jaar: 16,50/ per 4 weken

UPSELLING:

6,75/per 4 weken voor onbeperkt sporten

 

JUDO

Bij jeugdjudo worden de lessen spelenderwijs gegeven en wordt er aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling van het kind. De begrippen samenwerken, respect, omgaan met winnen en verliezen, beheersing, vertrouwen, discipline en plezier komen elke les aan bod. Tijdens de lessen besteden we tijd aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind.

Groepen:

3-5 jaar oud

6-11 jaar oud

Vanaf 12 jaar oud

KICKBOKS

Tijdens de kickboks lessen wordt er veel aandacht besteed aan beheersing. Beheersing is heel belangrijk zodat de kinderen tijdens de les geen pijn ervaren of zich bedreigd voelen. De kinderen leren stoot, trap en beschermingstechnieken. In elke les worden er een aantal oefen wedstrijden gedaan. Het gaat hierbij niet om het winnen, maar om ervaring op te doen. Het gaat niet om hoe vaak je een stoot, traptechniek kan uitdelen, maar dat je deze op het juiste moment en op de juiste manier uitvoert. Dit valt allemaal onder beheersing. Kinderen die op kickboksen zitten worden sneller weerbaarder.

Groepen:

6-11 jaar oud

Vanaf 12 jaar oud

BOKSZAK TRAINING

Bokszaktraining is één van de meest effectieve manieren om vet te verbranden, spieren op te bouwen en natuurlijk je conditie te verbeteren. De training op de bokszak is geschikt voor iedereen die lekker wil sporten en meer kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen wil opbouwen.

Groepen:

Vrouwen vanaf 30 jaar oud

M/V vanaf 18 jaar oud