HOE ONDERSCHEIDEN WIJ ONS?

Bij Arends Sportcentrum staat de persoon en het plezier centraal. Sporters worden begeleidt om zichzelf op persoonlijke vlak te ontwikkelen. Bij kinderen werken we aan pedagogische, functionele en sociaal-emotionele aspecten. Daarnaast werken wij met een professionele app waarin je trainingsschema’s kunt vinden, jouw voeding kunt bij houden en jouw resultaat overzichtelijk wordt weergegeven.

 • PERSOONLIJKE AANDACHT

  Bij Arends Sportcentrum staat de persoonlijke aandacht en plezier centraal. Persoonlijke aandacht is belangrijk om blessures tijdens het trainen te voorkomen.

  Daarnaast draagt persoonlijke aandacht bij aan een positieve ontwikkeling van de sporter. De sporter zal bewuster worden van zijn of haar kunnen wat zelfvertrouwen met zich mee zal brengen.

  Plezier is een belangrijk aspect. Wanneer er geen plezier ervaren wordt tijdens het sporten zal een sporter minder vaak komen. Wanneer de sporter wel plezier ervaart, zal hij of zij vaker komen. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedere sporter plezier ervaart tijdens het trainen. Dit zal een positief effect hebben op de gemoedstoestand maar ook de prestatie van de sporter.

 • PEDAGOGISCHE BEGELEIDING

  Bij Arends Sportcentrum letten wij tijdens het lesgeven op het gedrag van de kinderen om ze de juiste pedagogische begeleiding te geven waar nodig is.

  Uit onderzoek is gebleken dat wanneer een kind bewust is van zijn of haar kunnen, het beter tegen tegenslagen kan en beter kan accepteren dat het ergens anders minder goed in is. Het zal hierdoor ook meer intrinsieke motivatie krijgen om zijn of haar zwakke punten te versterken.

  Onze Gedragsspecialist Kelly van Leeuwen, afgestuurd master SEN  voegt veel toe in ons Sportcentrum.

  Ieder kind is uniek en speciaal en heeft aandacht nodig. De een heeft hier meer behoefte aan dan een ander. Sommige kinderen hebben een gedragsprobleem of gedragsstoornis en vinden het lastiger om een sportclubje te vinden waar ze zich op hun plek voelen. Ons doel is dat ieder kind een plekje krijgt in onze sportschool waar hij of zij zich fijn voelt, veilig voelt en optimaal kan ontwikkelen.

  We pakken dit alles professioneel aan, en u kunt altijd terecht bij ons voor vragen.

 • RESULTAAT GERICHT WERKEN

  Om het beste uit jezelf te halen is het belangrijk dat je resultaat gericht te werk gaat.

  Bij Arends Sportcentrum doen we dit aan de hand van onze app. In deze app kun je makkelijk je trainingen en activiteiten toevoegen waardoor je een goed overzicht krijgt over je wekelijkse beweging. Daarnaast kun je via onze weegschaal een nauwkeurige meting doen, niet alleen gericht op gewicht in kilo's, maar ook gewicht in vetmassa en spiermassa. Aan de hand van de meting kun je zien hoe je BMI is en krijg je duidelijk overzicht over wat het verschil was met de vorige meting. Hierdoor krijg je snel in beeld aan welk onderdeel je zou willen werken. Door dit alles bij te houden kun je in één oogopslag je resultaten en voortgangen zien. 

  Sporters krijgen trainingsschema’s die specifiek gemaakt zijn aan de hand van het doel van de sporter. Deze schema’s zorgen ervoor dat sporters sneller hun doel bereiken. We besteden veel aandacht aan de sporters en helpen waarbij nodig is.

  Dit kun je allemaal terug vinden in onze app waardoor je alles overzichtelijk op één plek hebt. In onze app kun je naast je dagelijkse fitness activiteiten bijhouden, je gewicht en andere statistieken invoeren en voortgang bijhouden maar ook kant en klare work-outs vinden en zelf je voedingsschema samenstellen. Daarnaast kun je lessen boeken via onze app, facturen inzien, openingstijden bekijken en gebruik maken van onze webshop en mee doen met onze uitdagingen.

  Wanneer jij je voeding en trainingen bijhoudt heb jij niet alleen zelf, maar ook jouw trainer(s), een beter overzicht. Dit helpt natuurlijk mee om je doel beter en sneller te behalen.

OPENINGSTIJDEN

Borculo

Maandag: 08:00 - 12:00 & 14:30 - 21:30

Dinsdag: 08:00 - 12:00 & 19:00 - 21:30

Woensdag: 08:00 - 12:00 & 14:30 - 21:30

Donderdag: Gesloten & 19:00 - 21:30

Vrijdag: 08:00 - 12:00 & 14:30 - 20:30

Zaterdag: 11:00 - 14:00 

Zondag: Gelsoten

Oosterbeek
Dinsdag: 15:15 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 09:45 & 11:00 – 13:00

Terborg 
Vrijdag: 14:45 – 16:30

Eibergen

Maandag: 15:30 – 16:30

Arnhem

Zondag: 18:00 - 21:00

VRAAG EEN PROEFWEEK AAN!

 • Black Facebook Icon
 • Black Youtube Icoon
 • Black Instagram Icon