NIEUWE

'LIFE STYLE'

START DATUM IS ONBEKEND I.V.M. CORONAVIRUS

 • SLIMMER

  AFVALLEN

  Het programma ondersteunt bij een gezonde leefstijl. Door het slimme eetpatroon verbrand je meer en behaal je blijvende resultaten. Afvallen wordt gemakkelijker met de praktische tips, kant en klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten.

  VOOR WIE IS 'SLIMMER AFVALLEN'

  'Slimmer afvallen' is jouw programma als je echt wat gewicht kwijt wilt. Het past bij jou als je er genoeg van hebt om heen en weer geslinderd te worden. 

  WAT IS ER ZO ANDERS AAN 'SLIMMER AFVALLEN'

  Je gaat niet 'op dieet', je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is. Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen ga dan samen met je coach aan de slag voor die paar kilotjes minder. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt. 

 • SLIMMER

  IN BALANS

  Het programma zorgt voor een optimale stofwisseling. Door het slimme eetpatroon blijf je uitstekend in balans. Je ontdekt een betere manier om fit en op gewicht te blijven. 

  VOOR WIE IS 'SLIMMER IN BALANS'

  Als je op gewicht bent en het nodig vindt om dat zo te houden met een gevarieerd eetpatroon. Na een periode waarin je gewerkt hebt aan verandering of als je op zoek bent naar een nieuw doel. 

  WAT IS ER ZO ANDERS AAN 'SLIMMER IN BALANS'

  Het kost je geen moeite, je beweegpatroon, je voeding en tijd voor ontspanning zijn op elkaar afgestemd. Een blijvende gezonde en afwisselende leefstijl waarin je snel kunt schakelen naar variatie in je voeding met 'n mobiele applicatie om daarbij te helpen met 'n coach die je begeleidt.

 • SLIMMER

  IN VORM

  Met het programma kun je het maximale uit je training halen. Door het slimme eetpatroon verbrand je meer, voel je je energieker en heb je de kracht om door te zetten en er voor te gaan. 

  VOOR WIE IS 'SLIMMER IN VORM'

  Als gezonde gewoontes een deel van je 'life style' uitmaken en je kunt laten zien wat jouw resultaten zijn. 

  WAT IS ER ZO ANDERS AAN 'SLIMMER IN VORM'

  Voeding en training zijn op elkaar afgestemd, het gaat bijna vanzelf, herstel gaat sneller en je wordt sterker. Je krijg advies van je coach en werk met de eetschema die je zelf aan mag passen in je eigen online omgeving. Bouwen aan je vorm en die vasthouden, want jij wil een blijvend resultaat.

GEWICHTSCONSULENT 

FAMILIE PAKKET

(GELDIG TOT EN MET 31 MEI 2020)

Orginele prijs per persoon €240/ 12 weken

€375,00/ 12 weken 

Doe met het hele gezin mee aan ons voedingsprogramma! Merk je dat er thuis niet gezond gegeten wordt? Of dat er geen regelmaat of structuur in de etenstijden zit? Of heb je geen kook inspiratie meer? Of wil je met het hele gezin, of een deel van het gezin, afvallen? Dan is dit voedingsprogramma iets voor jou en jouw gezin! 

Dit voedingsprogramma duurt 12 weken. Elke week of elke twee weken ontvang je een nieuw voedingsschema met boodschappenlijst. Ieder lid van het gezin krijg een persoonlijk voedingsschema (lengte, gewicht, leeftijd en omvang). De maaltijden bestaan uit gevarieerde producten die in de juiste verhoudingen worden gebruik. Er komen alledaagse producten voor in het menu. De kant-en-klare boodschappenlijst zorgt ervoor dat het boodschappen doen makkelijk en leuk wordt. Elke week of elke twee weken heb je als gezin een gesprek met je coach van maximaal 30 minuten. In het coachingsgesprek komen onderwerpen  aan bod zoals: voeding, beweging, ontspanning en voedingsleer.

Dit voedingsprogramma is een compleet pakket voor zowel jong als oud. Naast de structuur dat het programma biedt is het ook zeer leerzaam. Ben jij klaar om met je gezin aan de slag te gaan? Schrijf je in en wij nemen contact met jou op.

Voorwaarde: alle gezinsleden dienen op hetzelfde adres ingeschreven te staan.  

 

Klik hier voor een voorbeeld van een week menu.

Klik hier voor een voorbeeld van een boodschappenlijst.

 • Black Facebook Icon
 • Black Youtube Icoon
 • Black Instagram Icon