Voeding app 

Voor € 9,95 extra per 4 weken ontvang je onze voeding app die je compleet begeleid naar een gezonde leefstijl. Als het gaat om afvallen, op gewicht blijven of spiermassa opbouwen.  Je ontvangt een menu en een boodschappenlijst waardoor je precies weet wat jij moet eten en welke boodschappen je daarvoor moet doen. Je kan alles zelf aanpassen. Moet je voor meerdere mensen koken? Dan voer je het aantal personen in de app en wordt je boodschappenlijst aangepast.   

Elke 4 weken kun je via onze app (afspraak rooster)     

15 minuten coachingsgesprek aanvragen.

Screenshot_20210611-142251_VYTAL.jpg
770_display_edited.jpg

Inbody 770

De Inbody 770 is een weegschaal die een volledige lichaamsanalyse maakt. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijk resultatenblad. 

De weegschaal meet jouw:

  • Lichaamssamenstelling

  • Lichaamsvocht (Intracellulair en Extracellulair) totaal en per segment

  • Spiermassa (Kg en percentage) totaal en per segment

  • Vet Massa (Kg en percentage) totaal en per segment

  • Visceraal vet

  • Lichaamsbalans evaluatie

  • Gewicht

Aan de hand van de meting geven we je advies op gebied van voeding en/of sport. Daarnaast kunnen we aan de hand van het resultatenblad een specifiek trainingsschema maken om je doel sneller te bereiken. Doe een lichaamsanalyse op de nieuwste Inbody 770. Voor € 50,00 kan je 5x op de Inbody staan!

Personal Trainer

Personal Training is de oplossing voor iedereen die wil afvallen, zijn of haar conditie wil verbeteren, spiermassa wil opbouwen of zich fit wil voelen. Bij ons word je onder professionele begeleiding, op een veilige en verantwoorde manier, naar je doel begeleid. Wekelijks zal er een lichaamsanalyse plaatsvinden zodat we de precieze resulaten kunnen inzien. Personal Trainer van € 199,95 voor 4 uren. Tijdens de periode van de personal trainer kan je onbeperkt sporten bij ons en kan je gebruik maken van onze voeding app die je helpt om je doel sneller te bereiken. 

Intensieve training