Voeding app 

Voor € 9,95 extra per 4 weken ontvang je onze voeding app die je compleet begeleid naar een gezonde leefstijl. Als het gaat om afvallen, op gewicht blijven of spiermassa opbouwen.  Je ontvangt een menu en een boodschappenlijst waardoor je precies weet wat jij moet eten en welke boodschappen je daarvoor moet doen. Je kan alles zelf aanpassen. Moet je voor meerdere mensen koken? Dan voer je het aantal personen in de app en wordt je boodschappenlijst aangepast.   

Elke 4 weken kun je via onze app (afspraak rooster)     

15 minuten coachingsgesprek aanvragen.

Screenshot_20210611-142251_VYTAL.jpg
770_display_edited.jpg

Inbody 770

De Inbody 770 is een weegschaal die een volledige lichaamsanalyse maakt. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijk resultatenblad. 

De weegschaal meet jouw:

  • Lichaamssamenstelling

  • Lichaamsvocht (Intracellulair en Extracellulair) totaal en per segment

  • Spiermassa (Kg en percentage) totaal en per segment

  • Vet Massa (Kg en percentage) totaal en per segment

  • Visceraal vet

  • Lichaamsbalans evaluatie

  • Gewicht

Aan de hand van de meting geven we je advies op gebied van voeding en/of sport. Daarnaast kunnen we aan de hand van het resultatenblad een specifiek trainingsschema maken om je doel sneller te bereiken. Doe een lichaamsanalyse op de nieuwste Inbody 770. Voor € 50,00 kan je 5x op de Inbody staan!

Personal Trainer

Personal Training is de oplossing voor iedereen die wil afvallen, zijn of haar conditie wil verbeteren, spiermassa wil opbouwen of zich fit wil voelen. Bij ons word je onder professionele begeleiding, op een veilige en verantwoorde manier, naar je doel begeleid. Wekelijks zal er een lichaamsanalyse plaatsvinden zodat we de precieze resulaten kunnen inzien. Personal Trainer van € 199,95 voor 4 uren. Tijdens de periode van de personal trainer kan je onbeperkt sporten bij ons en kan je gebruik maken van onze voeding app die je helpt om je doel sneller te bereiken. 

Intensieve training

Kids Kickboxing

Tijdens de kickboks lessen wordt er veel aandacht besteed aan beheersing. Beheersing is heel belangrijk zodat de kinderen tijdens de les geen pijn ervaren of zich bedreigd voelen. De kinderen leren stoot, trap en beschermingstechnieken. In elke les worden er een aantal oefen wedstrijden gedaan. Het gaat hierbij niet om het winnen, maar om ervaring op te doen. Het gaat niet om hoe vaak je een stoot, traptechniek kan uitdelen, maar dat je deze op het juiste moment en op de juiste manier uitvoert. Dit valt allemaal onder beheersing. Kinderen die op kickboksen zitten worden sneller weerbaarder.

Puber Kickboxing

Bij Puber kickboxing worden de deelnemers fitter, leren zichzelf te verdedigen en weerbaarder.

Kickboxing 17+

Bij Puber kickboxing worden de deelnemers fitter, leren zichzelf te verdedigen en weerbaarder.

20210906_165049.jpg
 
20210913_190447.jpg

Tuimeljudo

Bij tuimeljudo worden de lessen spelenderwijs gegeven en wordt er aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling van het kind. Denk hierbij aan rennen, rollen, kruipen, springen en veel meer. De begrippen samenwerken, respect, beheersing, vertrouwen, en plezier komen elke les aan bod. Tijdens de lessen besteden we tijd aan pedagogische aspecten en de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind.

Kids Judo

Bij jeugdjudo worden de lessen spelenderwijs gegeven en wordt er aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling van het kind. De begrippen samenwerken, respect, omgaan met winnen en verliezen, beheersing, vertrouwen, discipline en plezier komen elke les aan bod. Tijdens de lessen besteden we tijd aan pedagogische aspecten en de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind.

Judo 17+

Geschikt voor alle niveau's

Wedstrijdjudo -8, -10, -12 & -15

Wedstrijdjudo is een groep waarbij je alleen op uitnodiging kunt deelnemen. Dit is voor kinderen die graag wedstrijden willen gaan doen of al actief wedstrijden aan het draaien zijn.

Fit4Kids

Fit4Kids is een speciaal beweegprogramma voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer kinderen te weinig bewegen. Slechts één op de drie kinderen blijkt dagelijks fysiek actief te zijn. Fit4kids zet kinderen aan tot bewegen, waarbij plezier maken, vitaal zijn en zelfverzekerd worden een belangrijke rol spelen.

IMG-20210924-WA0021.jpg
20210916_205518.jpg

Yoga

Yin yang yoga is een fusie van yin yoga en yang yoga. Het combineert dus het zachte, aandachtige en rustige van yin yoga met het vurige en krachtige van yang yoga. Je begint zo’n yin yang yogasessie op yin wijze: rustige, tragere oefeningen met veel aandacht voor de ademhaling. Zo bouw je langzaam op naar het yang gedeelte van de les. Daar vereisen de oefeningen meer inspanning en kracht, maar dankzij de voorbereidende yin opwarming zouden de houdingen minder belastend zijn. De les wordt vaak afgesloten met enkele yin oefeningen en een korte yin meditatie. Zoals je ziet spreken de yin en yang elementen elkaar helemaal niet tegen: ze ondersteunen en vullen elkaar aan!

Pilates

Deze training is gericht op uithoudingsvermogen, flexibiliteit, kracht, ademhaling en balans. Bij lage rugklachten en bekkenbodem-problemen kan pilates een uitkomst zijn. Er wordt gewerkt met verschillende materialen waarbij grote en kleine spiergroepen worden geprikkeld. Er is veel aandacht voor spieren met betrekking tot een juiste houding en ook de buikspieren worden flink getraind. Je bepaalt je eigen intensiteit, waardoor deze les voor iedereen toegankelijk is.

Spinning ''RPM''

RPM is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit. RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen en je pedaalsnelheid.

20210926_094039.jpg
20210921_200126.jpg

BodyPump

Bodypump is een groepsfitnessprogramma dat is ontwikkeld om de kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zo veel mogelijk calorieën te verbranden.

Grit Strenght

Grit Strength geeft je door een combinatie van kracht- en conditietraining in slechts 30 minuten een fullbody workout! Onder leiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur wordt er met een minimale tijdinvestering, een maximaal resultaat behaald én zal je het uiterste uit jezelf halen. Een Grit Strength les kent een vaste opbouw.

Virtuals Lessen:
+ Yoga
+ BodyPump
+ GRIT, Cardio, Strenght & Atletic
+ Spinning ''RPM"
+ BodyCombat

BodyCombat is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen. Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen!

20210926_093057.jpg