BACHATA MODERNA

Bachata is een dans die ontstaan is in de Dominicaanse Republiek en zeer populair is door heel de wereld. Het is een zeer rustgevende, romantische dans en heeft een heerlijke flow om op te dansen.

We bieden lessen voor zowel beginners als gevorderden. Binnen de lessen dagen wij iedereen uit, op zijn of haar eigen niveau. De stijl waarin wij lesgeven is Bachata Moderna. Tijdens de les behandelen we footwork, shine's, technieken en combinaties. Er is ruimte om te oefenen tijdens de lessen waardoor je de stof goed eigen kunt maken. Daarnaast kun je dit allemaal mooi toepassen tijdens het vrijdansen.

Arends Sportcentrum geeft de Bachata lessen op zondag in Arnhem centrum bij Watapana Dance Company (Vale poort 8, Arnhem).

OPEN LES, BACHATA MODERNA

Op 18 Oktober hebben wij open lessen voor Bachata Moderna. 

Tijden:

Beginners: 18:00-19:00 uur

Gevorderd: 19:00-20:00 uur

BACHATA MODERNA

BOOTCAMP

 15 NOVEMBER 2020, VAN 15:00-17:30u

BIJ WATAPANA DANCE COMPANY IN ARNHEM

€35,00/ voor bachata bootcamp 

BACHATA LESSEN IN ARNHEM
Heb jij al Bachata ervaring, maar wil jij je skills naar een hoger level brengen? Dan is deze bootcamp perfect voor jou. In de bootcamp leer je gave footworks, shine's, body movements en combinaties. Tijdens deze bootcamp komt ook het leiden en volgen aanbod aan de hand van een uitdagende combinatie en waardevolle technieken. De bootcamp duurt 2,5 uur inclusief 2 kleine pauzes. 
Vond je de bootcamp leuk en wil je doorstromen naar onze reguliere lessen? Dan kan dat. Je bezit na de bootcamp een goede basis van technieken en kennis om verder te groeien tijdens onze lessen. Vergeet niet je skills toe te passen tijdens vrijdansavonden, feesten en festivals. 
Als jij je inschrijft voor de wekelijkse bachata lessen na de bootcamp, dan ontvang 50% korting op de eerste 4 weken. Wanneer je al bij ons bachata danst, ontvang je 50% korting op de bootcamp. 
ABONNEMENTEN:
           1. Je betaald €36,- per 4 weken als je geen lid bent bij Watapana Dance Company en zonder 
               danspartner naar de lessen komt.
           2. Je betaald €29,25 per 4 weken als je lid bent bij Watapana Dance Company en zonder  
               danspartner naar de lessen komt.
           3. Je betaald €25,- per 4 weken als je lid bent bij Watapana Dance Company en met
                danspartner naar de lessen komt. 
               
Mijn ervaring met bachata:
Volg je bachata lessen bij Arends Sportcentrum in Arnhem?
  • Black Facebook Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Instagram Icon