WORK-OUT

Er zijn verschillende trainingsschema's gemaakt door de trainers van Arends Sportcentrum gericht op het doel dat je wilt bereiken. Wanneer je lid bent bij Arends Sportcentrum krijg je toegang tot deze trainingsschema's. Via onze eigen app kun je makkelijk deze trainingsschema's vinden en gebruiken tijdens de training. Er zijn verschillende trainingsschema's gemaakt voor de volgende doelen: afvallen, spieropbouw, welzijn verbeteren, prestatie verbeteren, revalideren, fit worden en atletisch worden. Elk trainingsschema duurt 8 weken en je hebt per doel verschillende niveaus waardoor je een langere tijd doelgericht kunt trainen. De niveau's zijn: absolute beginner, beginner, gemiddeld, gevorderd en expert. Wanneer je een trainingsschema kiest en twijfelt aan je niveau, kun je altijd één van de trainers vragen. 

LOG ACTIVITEITEN

Wanneer je een activiteit wilt toevoegen (naast je vaste work-out) zoals wandelen of fietsen, kun je dat doen via log activiteiten op onze app. Zo houd je alle activiteiten bij en krijg je een mooi overzicht van hoeveel min/uren je per dag of week actief bezig bent. Wanneer je een sport Watch hebt kun je dit koppelen aan onze app. Hierdoor worden alle activiteiten via het horloge gekoppeld aan de app. 

UITDAGING

Arends Sportcentrum heeft elke 4 weken één nieuwe uitdaging klaar staan voor zijn leden. Alle sporters kunnen hieraan deelnemen. Op het moment dat je deelneemt aan de uitdaging kun je punten scoren en met die punten ontvang je korting die je kunt gebruiken bij de bar en/of balie. 

 
 • WORKOUT

  Trainers van Arends Sportcentrum hebben verschillende trainingsschema's gemaakt voor de klanten van Arends Sportcentrum. Dit kun je allemaal bekijken als je lid bent. Je kiest dan zelf welk trainingsschema het beste bij jou past.

 • LOG VOORTGANG

  Bij Arends Sportcentrum kunt je wekelijks wegen. Wanneer je jezelf weegt wordt dit gekoppeld aan je app. Deze informatie is belangrijk voor jou als sporter, maar ook voor de trainers van Arends Sportcentrum. Dankzij deze informatie kunnen de trainers jouw specifieker tips geven waardoor je dichter bij je doel komt.

 • LOG VOEDING

  In de Pro app van Arends Sportcentrum kun je je voeding bij houden. Door allerlei belangrijke gegevens in te vullen in de app kom je erachter hoeveel je per dag kan eten aan vetten, eiwitten en calorien.

 • CHECK IN

  Alle sporters vanaf 12 jaar oud dienen zich in te checken wanneer ze de sportschool binnen komen. Dankzij het check in systeem hebben wij een beter overzicht over onze klanten en inzicht in gebruik van fitness en groepslessen. Iedereen die onder de 12 jaar is, dienen de ouders het kind in te checken voor de groepsles. 

CHECK IN

Als je lid bent bij Arends Sportcentrum dien je in te checken wanneer je binnen komt om te trainen. Dit doe je met de app van Arends Sportcentrum. Wanneer je de app opent zie je rechts onderin CHECK IN staan, wanneer je daar op klikt krijg je een persoonlijke barcode te zien waarmee je kunt inchecken. Deze barcode scan je zelf bij de INCHECK sensor. Wanneer je je mobiel vergeten bent of je batterij leeg is, meld je dan altijd bij de balie zodat één van de medewerkers jou kan inchecken. Je krijgt een aantal credits, dit is gekoppeld aan het abonnement dat jij gekozen hebt. Elke keer dat je incheckt gaat er 1 credit af. Het inchecken geldt voor leden vanaf 12 jaar oud (puber/volwassen lessen). Bij de jeugd lessen zullen de docenten zelf de check in voor de kinderen doen aan het begin van de les. 

ROOSTER

Waneer je mee wilt doen met een groepsles, dien je je in te schrijven via onze app. Dit doe je door te gaan naar onze app en te klikken op ROOSTER. Je kiest dan de dag en doelgroep en klikt op de les die je wilt gaan volgen. Zo meld je jezelf aan voor een groepsles. Je krijgt meteen te zien hoeveel aanmeldingen er zijn en wat het maximaal aantal plekken is voor die les. 

Wanneer er iets tussen komt, probeer dan in ieder geval 60 minuten voordat de les begint je weer af te melden. Wanneer je dat niet doet, zal de credit verloren gaan. We vragen je af te melden als er iets tussen komt, zodat de sporters die op de wachtlijst staan toch de kans krijgen om die les mee te kunnen doen. 

Wanneer er een keer een les niet doorgaat, ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld of op de wachtlijst staat een mail. 

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met een groepsles, maar ben je nog geen lid? Dan kun je een gratis proefles boeken via onze website of kun je langs komen op locatie zodat wij persoonlijk een proefles inboeken. Wij vragen u dit minimaal 1 dag van te voren aan te geven zodat we rekening kunnen houden met het aantal plekken. 

COMMUNITY

In onze Arends Sportcentrum app hebben we een kopje community. Deze vind je rechts naast het plusje onderin. De community is bedoeld om te communicatie tussen sportschool en leden zo effectief en soepel mogelijk te laten verlopen. Je ontvangt de berichten zowel in de community als in de mail. Zo zorgen we ervoor dat er geen informatie over het hoofd wordt gezien. Leden kunnen vragen stellen of reageren op geplaatste berichten. 

 

Er zijn verschillende groepen waar ieder aan de hand van zijn of haar abonnement wordt ingedeeld. Hierdoor zorgen we ervoor dat leden alleen relevante informatie ontvangen. De leden kunnen onderling geen persoonlijke gegevens zien wanneer ze iets plaatsen in de community. 

 

Je kunt je naam beschermen of aanpassen bij de instellingen. Deze keuze laten we over aan de klanten zelf. Heb je hierbij hulp nodig, stuur ons dan een mail of kom langs bij de balie.

 

LOG VOORTGANG

Bij Arends Sportcentrum kun je jezelf wekelijks wegen. Dankzij ons systeem kunnen we meer te weten komen dan alleen jouw gewicht. Naast gewicht krijg je een overzicht over je spier en vet percentage, massa en vrijemassa. 

Als je wilt kun je aan de hand van de voortgang tips en tops krijgen van de trainers om zo jouw doel sneller te behalen. Wanneer je het beste resultaat wilt behalen dien je alles netjes in de app te verwerken zodat de trainers precies op de hoogte zijn en het beste advies kunnen geven. Geef duidelijk aan wat jouw doel is en als je ergens tegen aanloopt. Stel dat je merkt dat je weinig motivatie hebt, dan kunnen wij jouw bijvoorbeeld een personal trainer aanraden, wat ervoor kan zorgen dat je motivatie groeit en je resultaat sneller behaald wordt. 

LOG VOEDING

In de pro app van Arends Sportcentrum kun je jouw dagelijkse voeding bijhouden. Aan de hand van je gewicht, lengte, leeftijd, baan, geslacht en doel meet hij hoeveel calorieën jij dagelijks zou moeten eten om jouw doel te behalen. Het is niet alleen belangrijk om het aantal calorieën bij te houden, maar ook de hoeveelheid percentage van eiwitten, vet en koolhydraten je tot je neemt. Deze drie werken mee aan het behalen van jouw doel. Wanneer je een product invult, kun je makkelijk zien hoeveel calorieën het bevat maar ook hoeveel eiwitten, vetten en koolhydraten. Bovenin heb je overzichtelijke diagrammen waarin je kunt zien op hoeveel procent per onderdeel je zit. Wanneer je 100% per onderdeel bereikt hebt, weet je dat je alles binnen hebt gekregen wat je nodig had voor die dag. In de voeding app vind je een aantal basis voedingsschema's gemaakt door de trainers van Arends Sportcentrum. Dit zijn algemene voedingsschema's die je kunt gebruiken. Deze voedingsschema's zijn niet op maat gemaakt. Wil je wel een voedingsschema op maat? Stuur ons dan een mail of kom langs zodat een schema op maat kunnen maken. Hieraan zitten extra kosten verbonden. 

 
 
 • Black Facebook Icon
 • Black Youtube Icoon
 • Black Instagram Icon